Hälsa & välbefinnande

Stress på jobbet och stress hemma....
Många mår väldigt dåligt just nu, det är mycket energier som är i omlopp och vi kastas tillbaka till sår och händelser som vi trodde vi var klara med! Nyfiken på hur Harmony, Release, Transformation och andra eteriska känslooljor kan stötta dig privat eller i ditt arbete?

Young Living:s eteriska rena oljor har, som Anna från Hope, Joy and Inspiration, kommer berätta om, en mycket hög frekvens. Detta betyder att om man inandas eller stryker på sig en olja kommer den automatiskt höja din energi, ditt mående, ditt humör!

Den här kvällen får du information om hur eteriska oljor fungerar och varför. Du får en djupare inblick hur de 10 olika känslomässiga oljorna kan stötta dig privat eller i ditt jobb. Anna berättar hur man med hjälp av oljorna kan göra en känslomässig frigörelse.

Du får dofta och testa alla oljorna och du får ett kompendium med alla de 10 oljorna vi pratat om.

PRIS:
Kursavgift: 250 kr inkl. moms (teori, oljor som används under kvällen samt kursmaterial). Vi bjuder på kaffe/te, frukt och tilltugg.

Teori: Historik kring Young Livings eteriska oljor och de olika känslo-oljornas påverkan på vårt limbiska system.
Under kvällen kommer det även att finnas möjlighet till skanning (mätning av ditt bioelektriska system - Kinesiologi). Skannern läser av kroppens frekvenser och registrerar obalanser.

Skanning kostar denna kväll endast 100 kr (ordinarie pris 250 kr).

Kursledare: Anna Eldh Hope, Joy and Inspiration som har bred kunskap utifrån att hon har arbetat med oljorna och hållit i kurser i flertalet år.

Anmälan senast 21/4 och frågor till Marie Hälsans Verktygslåda, via Messenger eller mobil: 070-6905786.

Förskott för kursen till Anna senast 25/4 - BG nr 379-8956.

Max 8 deltagare.

Ovanstående info gäller med reservation för felskrivning och ändringar som vi inte rår över just nu.