Beteendevetenskap, Humaniora, Data & IT, Samhälle

Hej medlemmar i SPF Seniorerna! SV välkomnar er till våra måndagsträffar med start 19/4.
Tanken är att på ett lättsamt sätt umgås en stund med gamla och nya bekanta, få tips, lära sig något nytt och berikas av goda samtal om olika saker. Mysigt om alla som vill har fixat lite fika på sina håll!

Vi erbjuder ett digitalt rum - alltid samma möteslänk - och ett tema för dagen. Ibland bjuder vi in en gäst som kan dela med sig av något inspirerande eller svara på era frågor. Gerd och Solveig på SV håller i träffarna, och de blir vad ni som deltagare gör dem till förstås. Vi är öppna för temaförslag och "önskegäster"! Testa en gång, var med när det passar dig, och kanske vill du tipsa nån bekant? Varmt välkommen!

OBS! Du behöver ingen tidigare vana av videomöten, vi hjälper alla som behöver. Kontakta oss i så fall några dagar innan den första träffen som du vill vara med på. Du behöver dator med ljud och gärna kamera, alternativt en surfplatta eller en smartphone.

Vi ses alltid måndagar kl 10.15 via denna möteslänk: meet.jit.si/spfjamtlanddigitalfikastundmedtema

OBS! Kontakta oss om du vill ha utförliga instruktioner om videomötesverktyget Jitsi och om hur du ansluter.
Mejla ostersund@sv.se eller ring 063-123400.
"Kortversionen" är att du öppnar din webbläsare Chrome på din dator och skriver in detta i ett ord: spfjamtlanddigitalfikastundmedtema
Och att du tillåter åtkomst till mikrofon och kamera. Samt att du anger ditt för- och efternamn och klickar på Join meeting.
Alternativt att du laddar ned gratis-appen Jitsi Meet till surfplatta eller smartphone, och skriver in mötesnamnet:
spfjamtlanddigitalfikastundmedtema

Hoppas att vi ses en måndag framöver! (Denna omgång är 19 april-14 juni 2021.)