Ekonomi, Djur, natur & miljö, Mat & dryck, Trädgård, hus och hem

Vad är viktigast i ditt företag? Du är viktigast! Du är den mest betydelsefulla resursen i ditt företag. Utan dig, ingen aktivitet! Därför fokuserar den här konferensen på att du som företagare ska orka och få hjälp med strategier att prioritera och de-stressa.

Denna digitala konferens är uppdelad på två dagar. Den innehåller föreläsningar och aktivt arbete för livsmedelsproducenter och mathantverkare. Du kan anmäla dig till en eller båda dagarna. Dag två har ett begränsat antal platser, endast för länets företagare.
(Info om dag  hittar du här:  1 februari Kl. 8.00 – 12.00 ELLER 13.00 – 17.00 , OBS samma innehåll, välj ett av passen.)


2 februari Kl. 9.00 - 11.30 OCH 13.00 – 14.30 via det digitala verktyget Zoom
Dag två gör vi en fördjupning i digital marknadsföring med Marcus Ståhl som guidar dig i aktivt arbete med ångestdämpande tips, inspiration för ökad försäljning och ger dig individuella råd på vad du inte behöver göra.
Vi har endast 8 platser till denna utbildningsdag.
Du ska ha datorvana och vara redo på att arbeta aktivt med din egen marknadsföring. Ta gärna med dig frågor kopplade till din verksamhet.

Program:
Marknadsföring i en föränderlig värld ca: 2,5 inkl korta pauser.
Förmiddagen är indelad i tre segment.
1. Hur upplever kunden dig och hur kopplar du dina affärsmål till din sin marknadsföring.
2. Marknadsföring i en föränderlig värld. Utveckla dit strategiska tänkande och förstå hur saker och ting hänger ihop i en digital värld. Trender och tips så att du kan bli en bättre marknadsförare och beslutsfattare.
3. Gör Google och Facebook till dina vänner. Du kanske inte behöver finnas överallt. Lär dig prioritera rätt kanaler för din verksamhet.

Så säljer du in dig själv digitalt ca 1,5 h
I en tid när marknader och fysiska möten upphört blir det allt viktigare att kunna presentera och sälja in sig själv digitalt.
Dessutom kan det vara ett kostnadseffektivt sätt att sälja sina produkter med eller utan pandemi. Retoriska grunder blandade med konkreta tips och produktion av eget material att använda.

DATUM FÖR SISTA ANMÄLAN 28 januari
Ange gärna ditt företags namn i meddelanderutan. 
Utebliven medverkar faktureras med 350 kr. Du kan avanmäla dig upp till 24 timmar innan evenemanget börjar.


KONTAKTUPPGIFTER
Tekniska frågor: Studieförbundet Vuxenskolan, 063-123400, ostersund@sv.se

Frågor om konferensinnehållet :Julia Pearson julia.pearson@hushallningssallskapet.se

Arrangemanget utförs av Hushållningssällskapet Jämtland och är ett samarbete mellan Leader projektet REKO Jämt Här och projekt Matkompetenscentrum, finansierat av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.