Trädgård, hus och hem

Bokning av FIKA på Sara Bäckmos föreläsning den 14/9 på Clarion Hotell i Östersund. Ange hur många fikabiljetter du vill ha i meddelanderutan! Denna fikabeställning gäller endast kvällsföreläsningen.


OBS! Biljetter till själva föreläsningen bokas på https://www.sarabackmo.se/produkt/ostersund-27-april/

Föreläsningens innehåll:
Odla nytt

Går du och funderar på att bli en grönsaksodlare? Eller kanske på att ta ditt odlande till en ny nivå genom att rejält bygga ut köksträdgården? En egen grönsaksodling står högt upp på mångas önskelista, men det kan vara svårt att komma igång.

Vi hälsar dig välkommen till en inspirerande trädgårdskväll med föredrag av Sara Bäckmo, trädgårdsbloggare och författare! I föredraget Odla nytt får vi följa med i det spännande arbetet med att skapa en ny köksträdgård från grunden. Sara jobbar på ett enkelt och arbetsbesparande sätt med att anlägga nya land och att sedan odla dem för stora skördar. Vi får se flera användbara sätt att skapa ny odlingsyta och därtill höra om bra grönsaker som passar att odla här.

Sara Bäckmo driver Nordens största trädgårdsblogg på sarabackmo.se och har gett ut fem böcker om grönsaksodling. I anslutning till föredraget finns alla böckerna (inklusive Skillnadens Favoriter, som släpps i februari 2020) till försäljning, samt Saras frösortiment Så året runt.

Under evenemanget finns fika (Förbokas ) till försäljning i pausen och lokala entreprenörer bjuder in till minimässa från kl.16.30.
Fröbiblioteket kommer vara på plats om ni vill byta eller låna fröer.