Hantverk & konst, Hållbar utveckling

SV och Brunflo Hembygdsförening utrustar en liten verkstad utomhus med tak för dig som vill snickra, tälja eller bygga. Vi har snickarbänk och vissa handverktyg på plats. Skruv, spik, lim och trämaterial osv tar du med dig själv. Tillgången på verktyg är begränsad, så om du har möjlighet att ta med egna verktyg rekommenderar vi att du gör det.
För dig som inte har ett eget projekt på gång finns möjlighet att vara med och bygga täljhästar till hembygdsföreningen/SV. Det krävs inga förkunskaper och du får tillfälle att lära dig hur man kan bygga en täljhäst med enkla medel. Välkommen! (Max 8 deltagare utöver 2 ledare, föranmälda har företräde.)

Vi håller till utomhus och det finns ett litet tak, håller alltid avstånd och är noga med handhygienen. Välkommen förutsatt att du inte tillhör riskgrupper kopplade till Covid -19 eller har symtom på luftvägsinfektion/förkylning mm (även milda). Läs aktuell information och håll dig uppdaterad på https://www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19
----
Detta är en aktivitet inom Brunflo Hembygdsförenings föryngringsprojekt. Läs mer om projektet och sommarens övriga events och workshops (info uppdateras löpande under sommaren):
shorturl.at/gQRUX
https://www.hembygd.se/brunflo/news/17711

Och gå gärna med i Facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/folkverkstad/
...och kika in på den här sidan https://www.sv.se/folkverkstad (tyvärr har mycket fått pausa pga corona).