Hälsa & välbefinnande

Välmåendet sjunker och psykiska påfrestningar och utmattning blir allt vanligare i vårt samhälle. Det är lätt att hamna i obalans och det kan ta tid att återhämta sig och få sitt liv tillbaka.

Att ha en frisk kropp, ett glatt sinne, bra relationer och mening i livet är något du kan lära dig eller hitta tillbaka till. Det är jag övertygat om. Att jobba på flera plan samtidigt, hjälper dig att snabbt se effekter och förändringen är mer djupgående. Att utvecklas tillsammans ger trygghet och skapar nya relationer samtidigt som gruppen kan vara både motivation och stöd. Du ska kunna växa genom kunskap, insikt och delaktighet samt hjälpa dig själv och andra att må bra igen.

Jag vill vara en möjliggörare för dig som vill förändra och berika ditt liv och utvecklas som individ. Mitt mål är att du kan få ut det mesta av denna kurs och att du får motivation att fortsättningsvis jobba med ditt välmående efteråt.
I denna kurs vill dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter jag har samlat under den tiden sedan jag har kommit till Sverige och blivit utmattat, ängslig och deprimerad. Sedan dess har jag lärt mig mycket, har testat olika verktyg och metoder och har etablerat rutiner som styr mitt liv åt rätt håll. Jag har mitt liv tillbaka, känner mig bättre än innan och har hittat balans. Och det önskar jag dig med!
Därför vill jag att varken tid eller pengar ska vara ett hinder för dig att vara med. Kursen hålls online och du kan ta del innehållet i form av korta videoklipp och live gruppmöten. De digitala gruppmötena är även till för att ställa frågor.

Det här kommer du att lära dig:

1. Hur du somnar lätt och sover bra
2. Vad du ska äta mer av och vad du helst ska undvika
3. Vilka rutiner leder till ett bättre liv
4. Hur du tränar mer effektivt på kortare tid (hemma) och vikten av återhämtning
5. Relationer i ditt liv och hur du kan bli bättre på dem.

Vi träffas måndagar kl. 19.00-20.00 i 5 veckor. Mellan mötena tittar du på 3 korta videoklipp där du får lära dig något om ett ämne. Ibland får du även en liten utmaning. Sedan svarar jag på frågor i de digitala gruppmötena. Det ingår även tre individuella samtal á 30 min i kursavgiften. Vi använder oss av lärplattformen Learnify där vi enkelt kan ses via jitsi för videomöten. Mer information kommer.

OBS! Den här kursen är gjort för dig som här eller har haft måttlig ångest, depression eller utmattning och ersätter inte terapi eller medikamenter. Är du i behandling får du gärna delta ändå som stöd att få kontrollen över ditt liv igen. Fråga i så fall din läkare, psykolog eller terapeut om hen också tycker det är en bra idé.

Titta gärna på denna introduktion:
https://youtu.be/LnqVcYGptq0

Välkommen till ett friskt liv.
Sven Brückmann
sven@hallbaraval.se