Mat & dryck

Äntligen kan vi träffas igen på jul och tillsammans mumsa framför Kalle på TV.
Men runt bordet finns både en vegan, en nötallergiker och en som väljer bort gluten. Hur gör vi då?
Den 3 och 4 december bjuder vi in till att tillsammans göra godis inför julen som alla tål och kan äta.
Passa på att båda lära och tillverka. Jag tar med ingredienser som alla tål och delar med mig av mina bästa recept.

Vi håller till i Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands Län lokaler på stadsdel Norr.

Gottegrisar och sockerråttor som inte är allergiker är såklart också välkomna. 152 gradigt varmt socker är alltid roligt.


Ledare för kursen är Stina Dahlquist på Långbergets Gård som själv är födoämnesallergiker och godisråtta.

Fredag 3 december 16 – 20:30 (då gör vi godis)
Lördag 4 december 9 – 11 (skär upp och förpackar vårt godis)

Allt godis vi gör kommer vara utan mjölkprotein, ägg, gluten, nötter, sesamfrön och jordnötter. Vi anpassar såklart utöver detta efter deltagares önskemål.