Hälsa & välbefinnande


Inom dig växer ett mirakel. Unna dig en skön stund varje vecka, där du möter dig själv, barnet i din livmoder och andra gravida kvinnor.

Yogaövningarna är utvalda för att de är speciellt gynnsamma under graviditeten och som en förberedelse inför förlossningen. Förutom de fysiska övningarna får du lära dig att slappna av och vara närvarande i nuet. Du får även öva på att bli medveten om din andning, vilket är bra inför förlossningen. Det du lär dig under kursen kommer du även att ha stor nytta av sedan barnet är fött. Rekommenderat är att påbörja kursen efter v.12 och därefter kan du fortsätta fram till förlossningen.

Plats: Torvalla bystuga med adress Torvalla by 260.
Dag/tid: Måndagar kl.17-18 med start 11/2. Kursen är på 6 ggr och startar kontinuerligt. Den kan med fördel upprepas tills du känner att du kan göra passet på egen hand hemma.
Pris: 850 kr. Det finns ett kompendium med samtliga övningar som kan köpas för 100 kr.

Ledare: Christine Olsén är certifierad yogalärare, massör och doula med en stor passion för att supporta gravida och nyblivna mammor. Utöver gravidyoga och mammabarnyoga erbjuder hon gravidmassage och förlossningsförberedande kurser. Mer info om Christine och det hon gör finns på hennes hemsida: www.moemo.se
Har du några frågor kan du maila Christine på christine@moemo.se eller ringa 070-354 25 30.Sedan barnet är fött kan vi varmt rekommendera kursen Mammabarnyoga.