Hälsa & välbefinnande

Med Kundaliniyoga, vilda växter & självmedkänsla

Varmt välkommen till en heldag där detox står i centrum. Rena och rensa din kropp och sinne genom kundaliniyoga, andningsövningar, självmedkänsla övningar och vilda växter.

Under dagen får du lära dig om tre enkla vilda växter, som har detox effekt och hur du kan använda dessa. Vi komme använda dess vild växter och göra te och smoothie.

Under dagen kommer vi göra två pass med kundaliniyoga som har detox effekt, samt lära dig andningsövning och meditation som stärker den utrensande processen.

Detox av sinnet ä minst lika viktigt som detox av kroppen så vi kommer göra övningar för detta och använda själv- medkänsla som är en effektiv metod för att möte svåra känslor och negativa tankar.

Inga tidigare erfarenhet av meditation eller yoga behövs för denna dag.
Ha på sköna kläder som du kan rör dig i.
Dagen följer Folkhälso-myndighetens riktlinjer för Corona:
- Gruppstorleken är satt till 12 personer så att vi alla kan hålla ett avstånd.
- Var och en medtager egen lunch.
- Har du (eller jag) symtom stannar vi hemma. Du får full återbetalning även vid kort varsel.
- Under dagen gäller god handhygien.

Ledare: Åshild Haaheim, psykolog, psykologspecialist, kundlainkiyoga instruktör, lärare i mindfulness och självmedkänsla. Åshild har över 20 år erfarenhet av yoga och meditation, och sedan 2007 har hon arbetat med yoga och mindfulness i sitt arbete som psykolog. Åshild har ett stor intresse för hälsa och en sund livsstil och älskar att inspirera andra att älska sig själv och ta hans om sin hälsa.

Varmt välkommen!

Kostnad:
800,- privatpersoner
500,- för sjukskrivna, studenter, pensionär och arbetslösa.
Detox te, frukt och smoothie ingår.