Hantverk & konst, Hälsa & välbefinnande


Mindfulness, MindfulnessYoga & Skapande

Varmt välkommen till en heldag med mindfulness och målande i centrum för återhämtning och glädje. Under denna dag får du möjligheten att bara vara. Inga krav eller måsten finns. I dag gör vi mindfulness meditationer i olika former och mindfulness yoga kombinerad med stunder av målande.

Du får möjlighet att möta dig själv och vara med det som är och utifrån ett still varande får du kliva in i ett kreativt rum och måla. Du får möjlighet att träna på att möta dig själv och ditt skapande med kärlek och
omsorg.

Inga tidigare erfarenheter av meditation, yoga eller skapande behövs för att delta i denna dag.

Ha på sköna kläder som du kan rör dig i och någon målarskjorta. Enkla målarsaker finns på plats. Ta gärna med egna om du önskar.

Dagen följer Folkhälso-myndighetens riktlinjer
för Corona:
• Gruppstorleken är satt till 12 personer så att vi alla kan hålla ett avstånd.
• Var och en medtager egen lunch.
• Har du (eller jag) symtom stannar vi hemma. Du får full återbetalning även vid kort varsel.
• Under dagen gäller god handhygien.
Ledare: Åshild Haaheim, psykolog, psykologspecialist, lärare i mindfulness och självmedkänsla. Åshild har över 20 år erfarenhet av yoga och meditation, och sedan 2007 har hon arbetat med yoga och mindfulness i sitt arbete som psykolog. Åshild har ett stor intresse för hälsa och en sund livsstil och älskar att inspirera andra att älska sig själv och ta hand om sin hälsa. Åshild gillar att vara kreativ i olika former i 14 februari i år hade hon sin första vernissage.

Varmt välkommen!

Kostnad:
800,- privatpersoner
500,- för sjukskrivna, studenter, pensionär och arbetslösa.
Detox te, frukt och smoothie ingår.Varmt välkommen!