Språk

Välkomna till en nybörjarkurs i italienska där du får lära dig det italienska språket från början. Kursen vänder sig till er som inte tidigare har studerat italienska.


INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på lite grammatik, uttal och vad som är nödvändigt för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Italien och deras kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamnar i.

Som kursmaterial använder Desiree eget material. PDF-filer som ni får via mail.
Desiree ger er även tips på böcker för fortsatta studier.

10 träffar á 1 timme och 30 minuter
Kursstart den 15 februari 2020 kl.18.00 via zoom eller teams

Inga tidigare kunskaper i italienska behövs

LEDARE – DESIREE GUIDOBALDI
28-årig italiensk modersmåls flicka, född och uppvuxen utanför Milano, utbildad inom ingenjörsvetenskap och viltvård. jag har levt som en ”globe trotter” de senaste åren runt om i världen med arbetslivserfarenhet också i Nya Zeeland.
Jag har bott i Sverige i flera år nu, i Norrland, Jämtland. Under min vistelse i Norrland har jag sett ett stort intresse bland svenskar både för Italien och italienska, så jag vill introducera dig till min kultur och detta vackra land genom att lära detta melodiska språk.
Personligen anser jag mig själv som en solig person. Jag älskar natur, djur, friluftsliv och en av mina favoritsporter är bågskytte.

ANMÄLNINGSINFORMATION
Kursen kräver minst 5 anmälda och kan därför komma att ställas in pga för få anmälda.
Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att kursen kommer till start.
Om kursen skulle ha för få anmälda meddelar vi dig 1 vecka innan kursstart. Vi kontaktar dig alltid om detta sker och du har då rätt att avboka din plats kostnadsfritt.
Kallelse till kursen skickas till dig via mejl innan kursstartdatum som en bekräftelse på kursstart. Med kallelsen kommer även fakturan på kursavgiften. Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.