Hälsa & välbefinnande

Med kundaliniyoga och nymånemeditation och kreativt skapande
Fredag 24 januari kl 09.00- 15.30, Litsvägen 31 a

Varmt välkommen på dag som har fokus på nymånens skapande och kreativa energi. Nymånen är den första dagen i månens cykel. Under nymånen har våra körtlar låg energi, och då är det bra att göra aktiv kundaliniyoga så det skall vi göra. Detta en dag för att ladda upp kroppen med ny positiv energi och sätta intentioner för den kommande tiden. Du får utforska vad det är som är viktigt i ditt liv? Vad vill du skall växa och få större utrymme i ditt liv? Och du får sätta riktning för 2020.

Efter den dag kommer du själv kunna göra:
1. Ett energigivande kundaliniyoga-set.
2. Olika meditationer för positivitet och överflöd.
3. En nymåneceremoni och arbeta med dina intentioner.

Under denna dag inspireras vi av nymånens kraft och gör energigivande kundaliniyoga, meditationsdialoger, nymåne meditation och andra meditationer för positivitet och överflöd. Allt för att du skall få utforska och hitta det du vill skall få växa och utvecklas i ditt liv. Möjligheten att skapa genom målande och skrivande ges, för att förtydliga din riktning. Dagen avslutats med en nymåne ceremoni.

Inga tidigare erfarenhet av yoga eller meditation behövs för att delta. Ha på mjuka sköna kläder som det är lätt att röra sig i, ta gärna med målarsaker, papper och penna. Enklare målarsaker finns på plats.

Ledare: Åshild Haaheim. Åshild har utövat yoga och meditation i över 20 år. Sedan 2007 har hon använt mindfulness och yoga i sitt arbete som psykolog. I februari 2020 blir Åshild klar med sin lärarutbildning i Kundaliniyoga. Med djup närvaro dela Åshild med sig av sin passion för kundaliniyoga, mindfulness och nymåneritual.

Kostnad:
800,- privatpersoner
600,- för sjukskrivna
400,- för heltids studenter, pensionär och arbetslösa
(ange i anmälan om du har rabatt)

Te, frukt och kombucha ingår i priset