Beteendevetenskap

Systraskap
Nu är det dags för nya fantastiska kvinno-möten i en cirkel där vi skapar värme och Systraskap i en trygg och varm miljö.

En resa där vi öppnar upp våra hjärtan och delar svårigheter, tankar, sorg, glädjeämnen och kunskap. Där våra känslor får komma till uttryck fritt utan dömande och där vi lär oss stå i vår kraft.

Lev mer fritt genom att:
*Våga förmedla hur du känner, var ärlig mot dig själv och i dina relationer.
*Lär dig uttrycka dig bättre och få bättre relationer i livet framför allt till dig själv.
*Att älska och acceptera oss själva precis som vi är just nu.

De flesta av oss har en längtan efter gemenskap och i urminnes tider och i alla kulturer har kvinnogemenskap funnits som en viktig del. Även i vår kultur i form av symöten, bröd bakning, och i olika former av cirklar. Vi kvinnor är fantastiskt bra på att skapa samhörighet, trygghet ge kärlek till varandra.

Ingen cirkel är den andre lik men fokus är på systraskap och din egen personlig utveckling gemensamt. Vi jobbar med olika verktyg som positiv affirmation, meditation och om-programmering av tankemönster för att skapa en positiv förändring inom oss själva. Här öppnar vi upp och pratar om allt. Vi ser potential, möjligheter och nya vägar. Vi stärker varandra i en trygg, respektfull och kärleksfull miljö där vi lager för lager släpper på våra rädslor och jobba med att förstärka det autentiska jaget. Att lära känna oss själva, att komma ihåg det lilla barnet inom oss och hitta tillbaks till vårt hjärta igen.

Tillsammans är vi starka ❤️

Anmäl eventuella allergier