Hälsa & välbefinnande, Mat & dryck

Kombucha är en asiatisk hälsodryck gjord på fermenterat te som är enkel och rolig att göra själv!
Varmt välkommen till en demonstration och workshop där Åshild varvar fakta om kombucha med att visa tillverkningsstegen. Vi pratar om vad som händer i kroppen då vi äter fermenterade livsmedel. Du får lära dig om förvaring och smaksättningar.
Alla deltagare får med sig en liten flaska kombucha med en "scoby" (svamp) att arbeta vidare med hemma.

"Åshild gör den godaste Kombucha jag har smakat". (Kommentar från nöjd deltagare.)
Kursledare är Åshild Haaheim, hälsoinspiratör. Kontakta Åshild om du har frågor om denna kvällskurs: natureinthemiddle@gmail.com

Varmt välkommen - vi håller till i ett luftigt och modernt gårdskök på vackra Kyrkås Kulturgård.

:::::::::::::::
Om du känner dig sjuk ska du stanna hemma. Om du tillhör riskgrupp eller är 70 år och äldre avråder vi dig från att delta i verksamheten just nu. Detta utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida: folkhalsomyndigheten.se

Vid fysiska träffar anordnade av SV gäller följande:
• Delta endast om du är helt symtomfri.
• Om du tillhör en riskgrupp eller är 70 år och äldre, avråder vi dig från att delta i verksamheten just nu.
• Håll minst 2 meters avstånd till varandra, även i pauser.
• Tillämpa god handhygien. Hosta och nys i armvecket.
• Dela inte material med andra.
• Var hellre extra försiktig än oförsiktig.

Hör av dig till oss på kontoret vid frågor.