Hälsa & välbefinnande

Ljusets återkomst
Kundaliniyoga, ljusceremoni i naturen och bhaktiyoga med Åshild och Manereia
Söndag 12/12 kl. 09.00-17.00 - Lyckans gård i Hoverberg

Längtar du efter att få tända ljuset inom dig och hitta mera kraft och glädje? Då kan du få följa med oss på en heldag på Lyckans gård och upp på Hoverberget.
Vi börjar dagen med ett härligt kundaliniyogapass för att öppna upp för ljuset inom dig, följt av en ljusmeditation och vila. Sedan blir det en promenad i medveten närvaro genom skogen på Hoverberget, där vi går i stillhet till Rämnan. Vid Rämnan äter vi en varm lunch och gör sedan en ljusceremoni för att hedra ljuset återkomst inom oss och i naturen. Dagen avslutats på Lyckans gård i värmen med mantrasång och bhaktiyoga, sedan äter vi en enkel middag tillsammans.

Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med ljuset och livskraften inom dig. En kontakt som du sedan själv behåller och utvecklar för att passa dina egna behov och din smak.
Vi kan hjälpa dig att öppna upp för mera ljus, kärlek och livskraften. Att få uppleva det inneboende ljuset och kärleken som vi alla har inom oss och som vill återförenas med alla andra kärleksvarelser och kärlekens källa.

Åshild och Manereia har gått den andliga vägen länge och har undervisat i yoga och meditation länge. Vi älskar att vara ute i naturen, yoga, meditera och sjunga och ge kärlek till Moder Jord och allt liv. Och vi älskar att dela med oss av våra passioner.

Ha på sköna kläder för yoga, samt ha med varma vinterkläder och skor. Ta också med sittunderlag och en filt till att använda ute i naturen. På Lyckans gård finns yogamattor, meditationskuddar och filtar. Meddela på anmälan eventuella matallergier.

Varmt välkommen
Kostnad:
1400,- för privatpersoner
1000,- för sjukskrivna, studenter, pensioner och arbetssökande

Datum: Söndag 12/12 kl 09.00-17.00
Plats: Lyckans Gård i Hoverberg

Ledare: Åshild Haaheim (www.naturinthemiddle.se) & Manereia Hanuman (www.manereia.com)

Anmälan till Vuxenskolan: 063-12 34 00