Hälsa & välbefinnande

Kombinera mysiga stunder med ditt barn samtidigt som du gör övningar som är utvalda för att stärka dig som nybliven mamma, både fysiskt och mentalt. Barnen är de som bestämmer, så behövs det ammas/matas, byta blöja eller dylikt under klassens gång så är det såklart helt ok. Mammabarnyogan är också ett härligt sätt att träffa andra mammor och barn.

Dag/tid: Torsdagar kl.10-11 Kursen är på 6 ggr och startar kontinuerligt. Den kan med fördel upprepas så många gånger du önskar.
Pris: 850 kr.

Rekommenderat är att påbörja kursen efter det att efterblödningarna upphört, du varit på återkontroll hos barnmorska och det känns bra att ta med sig barnet ut på små äventyr. Därefter kan du fortsätta så länge som det känns bra. Ofta är det fram tills det att barnet börjar krypa ;-)

En fråga som kommer upp ibland är om pappor är välkomna. Svaret är ja, självklart. Det är bara det att övningarna vi gör är anpassade för att stärka upp mammans kropp efter graviditet och förlossning och jag kommer prata om det under klassens gång. Så det är en förutsättning att pappan i så fall känner sig helt bekväm med det.

Om läraren: Christine Olsén är certifierad yogalärare, massör och doula med en stor passion för att supporta gravida och nyblivna mammor. Utöver gravidyoga och mammabarnyoga erbjuder hon gravidmassage och förlossningsförberedande kurser. Mer info om Christine och det hon gör finns på hennes hemsida: www.moemo.se