Hälsa & välbefinnande

Välkommen med på en annorlunda upplevelse med meditation, sång och trummor.

Denna gång bjuder jag dig med på en resa in i dig själv och djupt in i jorden, då vi skall vara i Hoverbergs grottan och meditera.

Hoverbergsgrottan är Sveriges längsta klyftgrotta. Den upptäcktes i 1897 och vars längd är 81 meter. Enligt sägnen bodde Hoverbergs gubben i grottan fram till att människorna började vara där. Att få komma djupt inne i berget kan öppna upp för nya upplevelser och under denna meditationsträff kan du få möta dig själv och jorden på ett nytt sätt.

Träffen kommer innehålla sång och musik, guidad meditation och en trumresa med fokus på kärlek till oss själva och till allt liv. Under sommaren blir det tre fyra tillfällen: lördag 5/6, lördag 3/6 kl 13.00-15.00 och måndag 8/8 kl 18.00 -20.00.

Till varje träff tar jag med mig goda vänner som bidrar med musik och sång. Vi erbjuder dig en stund av a> bara vara. A> få lyssna och ta in, se, känna och uppleva med din sinnen det som är inne i grottan.

Ta med sittunderlag eller liggunderlag, gärna en filt och ha på varma kläder och varma skor. Det är fuktigt och svalt i grottan. Varmt välkommen!

Kostnad: 300,- för privatpersoner 200,- för sjukskrivna, studenter, pensioner och arbetssökande (ange detta vid anmälan i meddelanderutan) Kostnad per träff.

Denna anmälan avser träffen den 4 juni.