Mat & dryck

Välkommen till en dag i ölbryggningens tecken! Inga förkunskaper krävs. Från 18 år.

Östersundsbryggerier bjuder in till en liten skrapning på ytan i ölets underbara värld. Under dagen går vi igenom grunderna i hur man brygger öl hemma som hobbybryggare. Vi går igenom olika typer av malt, humle, jäst och tittar lite på hur man med enkla medel kan brygga sin egen öl. Vi kommer även att under dagen brygga en öl i liten skala så att en enkelt själv kan gå vidare sen. Vi tänker oss två tillfällen, 18/7 är alla är välkomna och 25/7 reserverar vi i första hand platserna för kvinnor. Ölscenen behöver ännu fler duktiga ölbryggande kvinnor!

Max 10 deltagare per tillfälle. Ta med eget fika och lunch (porslin och bestick finns).
Anmälan senast 3 dagar innan kursstart till: order@jemtehedbrande.com
Betalning på plats med kort. OBS Det uppdateras inte löpande här på webben med anmälningar.

Vi håller alltid avstånd och är noga med handhygienen. Välkommen förutsatt att du inte tillhör riskgrupper kopplade till Covid -19 eller har symtom på luftvägsinfektion/förkylning mm (även milda). Läs aktuell information och håll dig uppdaterad på https://www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19
----
Detta är en aktivitet inom Brunflo Hembygdsförenings föryngringsprojekt. Läs mer om projektet och sommarens övriga events och workshops (info uppdateras löpande under sommaren):
shorturl.at/gQRUX
https://www.hembygd.se/brunflo/news/17711