Hälsa & välbefinnande

Utforska den Maskulina Kraften


Måndagar kl 18.15-20.00 Datum:15/3 till 26/4, dvs 6 veckor.

Välkommen att utforska den maskulina urkraften genom kundaliniyoga.
Yin och Yang symboliserar den feminina och den maskulina energin. Dessa är kompletterande energier, där den maskulina kraften, Yang anses vara det aktiva och dynamiska, medan feminina, yin står för vilande och reflekterande energi.

Den maskulina och feminina kraften finns i oss och båda behövs för att balansera varandra till en gemensam helhet. Denna kurs syftar till att utveckla och stimulera den maskulina kraften inom dig. Där din kraft, mod, viljestyrka, uthållighet, fokus och koncentration får stimuleras och stärkas. Detta hjälper oss att fokusera och nå våra egna mål.

I varje yogapass kommer både det maskulina och det feminina vara med, så det kommer också finnas tid för vila och reflektion under våra träffar.

Fokus i denna kurs är att:

● stärka kontakten med den maskulina kraften genom olika kundaliniyoga pass, andningsövningar och meditationer.

● stärka den fysiska kropp och hållningen, då en god fysisk hälsa är viktigt.

● stärka ditt fokus, koncentration, viljestyrka som alla är en del av den manliga och aktiva urkraften. Den maskulina kraften symboliserar ofta av himlen och solen, det ljusa och det varma.

● stärka den fysiska kroppens förmåga till vila och återhämtning.

Kursen är för dig som gillar eller är nyfiken på kundaliniyoga. Inga förkunskaper behövs. Arbetsmaterial ingår med yogapass och meditationer i skrift.

Recensioner:
”En fantastisk bra yogalärare. Kundaliniyoga öppnade upp en ny dimension av meditation och självkänsla för mig.”

”Åshild är en varm och inspirerande yogalärare vilket ha bidragit till en skön känsla under passen där man får ta sin tid att hitta det som känns rätt just för mig”

Kostnad:
1 350,- för privatpersoner
1200,- för heltids sjukskrivna, studenter, pensioner och arbetssökande.

Online via zoom

Ledare: Åshild Haaheim, instruktör i kundaliniyoga och lärare i mindfulness som har över 20 års erfarenhet av yoga och meditation och har undervisat sedan 2007.

Anmälan senast 12/3.
Anmälan är bindande.

Varmt välkommen!