Hälsa & välbefinnande

Öppna hjärtat
Med mindfulnessyoga, meditation och hjärtöppnande övningar
3 tisdagar kl 14.00.15.30. Datum: 1/12, 8/12, 15/12.

Längtar du efter mer kärlek och närvaro i ditt liv? Längtar du efter att få landa i dig själv och på djupet älska och acceptera den du är.
En av nycklarna till god livskvalitet är att på djupet älska och acceptera dig själv som du är. Ofta letar vi efter kärleken utanför oss själva. Ofta blir vi besvikna när andra människor inte ser och bekräftar oss, och ger oss kärlek på det sättet vi längtar efter.

Många människor har under stora delar av sitt liv fått lära sig att prestera för att bli sedda och älskade. Detta har lett oss in i att prestera för att duga och vi har bygget upp vår självkänsla genom vårt görande och hur duktiga vi är på det vi gör.
Sanningen är att du är älskat för att du finns. Du behöver inte prestera för att bli älskad. Du behöver bara älska allt det som du är och älska det du gör. Kärleken finns inom dig. Den längtar efter att få kommat ut och omsluta dig.

I Öppna hjärtat kommer vi kliva in i ett kärleksfullt varande. Vi kommer vara med oss själva och vår kropp i enkel mindfulness yoga, i olika meditationer och vi kommer göra olika övningar för att öppna oss för kärleken som finns inom oss. I övningarna får vi möta oss själva med omsorg, acceptans, kärlek och vänlighet.
Tidigare erfarenhet av yoga och/eller meditation är en fördel för att delta i denna kurs.
Varmt välkommen!

Kostnad:
750,- för privatpersoner.
600,- för heltids student, sjukskrivna, arbetssökande och pensioner

Ledare: Åshild Haaheim, psykolog, lärare i mindfulness, självmedkänsla och yoga.