Dans, Musik, teater

23–25 SEPTEMBER 2022 ÄRE DET ÅTER DAGS FÖR MUSIKFESTEN NORDIC SOUNDSCAPES I EDSÅSDALEN.
DEN INNEHÅLLER OCKSÅ DANS FÖRSTÅSS!
Genom Nordic Soundscapes och SVs samarbete i år med Sveriges Spelmäns Riksförbund och studieförbundet Kulturens, så kan vi erbjuda denna workshop utan kostnad för dig som vill prova på Polskedans till levande musik och med en mkt erfaren instruktör - Beret Bertilsdotter.
Passa på och boka en plats!

UPPLEV FJÄLLEN NÄR DE ÄR SOM VACKRAST DESSUTOM INRAMADE MED MASSOR AV KÖRSÅNG, OPEN STAGE, KONSERTER OCH DANS.

Nordic Soundscapes är en Kör-och spelstämma, en musikalisk mötesplats för körsångare, folkmusikstudenter och folkdans-och musikintresserade som förenar tradition med nyskapande. Åldrar, härkomster och musikgenres blandas friskt i Edsåsdalen i september, när fjällvärlden är som vackrast för att mötas kring sång, musikspel och dans.
Under festivalen/stämman träffas körsångare samt folkmusikstuderande från hela landet, för en inspirerande helg med egna och gemensamma kurser. nya möten och nätverk uppstår, konserter avnjuts och spelkvällar upplevs.
Körer och sångglada från länet och hela landet möts för att sjunga folkmusik i kör och ta del av vårt kulturarv.
Spelstämma och andra kurser pågår parallellt och alla deltagare jobbar med visst gemensamt musikmaterial under helgen och på söndagen ges en Avslutningkonsert i Undersåkers kyrka där alla medverkar.


SE WWW.SV.SE/NORDICSOUNDSCAPES FÖR MER INFO OM KONSERTER, SÅNGLEKTIONER OCH PROVA -PÅ AKTIVITETER
Välkommen till Åredalens vackra(ste?) lilla fjällby i september för en musikfest!