Hälsa & välbefinnande

Förbättra din hållning och minska på smärta och värk med Postural Träning

Vi är designade för att vara smärtfria – du ska inte känna av din kropp när du står, sitter eller ligger. Det är inte naturligt att ha ont eller vara öm i kroppen.
Känner du av stelheter när du vaknar på morgonen?
Har du ont i nacke, axlar och skuldror?
Blir du trött i ryggen under dagen och känner av din ländrygg?

Återkommer dina problem vad du än gör?

Då kan Postural Träning vara något för dig!


Syftet med Postural Träning är att få kroppen att belasta liksidigt och återfå kroppens naturliga balans och på så sätt kan stelheter, smärta, värk minska och en ökad rörlighet uppnås.
Postural Träning har sin grund från bla. yogan och passet utgår från kombinerade och modifierade yoga- och posturala övningar där fokus ligger på andningen och att aktivera de djupt liggande hållningsmusklena samt att släppa på kompenserade muskler/stram bindväv.
Postural Träning passar i stort sett alla och inga förkunskaper krävs och det går att anpassa positionerna. Du tränar hemifrån i den egen miljö.

Diana Lindberg som håller i passet är utbildad i Postural Träning enligt Optimummetoden och i Yinyoga, Mediyoga samt Medveten andning.

-----------------------

Dag: Måndagar 30/11, 7/12, 14/,12
Tid: 16:30 – 17:30
Pris: 450 kr för 3 ggr, 10% för studenter, pensionärer, arbetslösa och sjukskrivna. Drop-in enstaka gånger går också bra, ange det i anmälan (160 kr/gången)
(Ange vid anmälan om du ska ha rabatt)

Vi tränar online-live i 4 veckor och du behöver tillgång till följande:
• Dator/läsplatta/mobil
• Tillgång till zoom (går enkelt att ladda ned)
• Yogamatta/liggunderlag
• Yogablock/kudde
• Yogarem/skärp/bälte el liknande