Hälsa & välbefinnande

Vill du lära dig en härlig massageteknik som tillsammans med rena eteriska oljor kan stötta kroppen?

Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Kärt barn har många namn. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet.

Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.
Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

PRIS:
Kursavgift: 1.600 kr inkl. moms (teori, praktik, oljor som används under dagen samt kursmaterial)

Vi rekommenderar också att du köper hem oljorna redan innan kursen så du kan träna direkt efteråt:

PRIS: 1.656 kr inkl. moms och frakt (ord.pris 2.134 kr)
De nio regndroppsoljorna: Sju enskilda oljor (5ml flaskor): Timjan, Basilika, Pepparmynta, Oregano, Vintergröna, Cypress och Mejram. Två oljeblandningar (5ml flaskor): Valor II® & Aroma Seiz™. Kitet innehåller också en flaska med 100 ml Ortho Ease® Aromatherapy Massage Oil och en flaska med 100 ml V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex.

Vi hjälper dig att köpa oljorna till distributörspris, 24% billigare än konsumentpris, direkt på tillverkarens webbshop.

Teori: Historik kring Young Livings eteriska oljor, bakgrunden till regndroppstekniken samt de olika regndroppsoljornas hälsopåverkan.

Praktik: Deltagarna turas om att ge varandra en regndroppsbehandling: De nio regndroppsoljorna stryks ut under fötterna och på ryggen med särskilda tekniker, därefter lätt massage och slutligen varm handduk på ryggen för djupgående effekt av oljorna.

Kursledare: Anna Eldh Hope, Joy and Inspiration som har bred kunskap utifrån att hon har arbetat med oljorna och hållit i kurser i flertalet år.

Vill du utöva tekniken professionellt så kan man normalt efter 2-3 provbehandlingar på nära och kära börja ta betalt, förslagsvis halvt marknadsmässigt pris, 350-400 kr. som elevbehandling. Efter avslutad kurs och träning hemma finns möjlighet till diplomering för 600 kr inkl. oljor (300 kr om ni har egna oljor).

Anmälan senast 21/4 och frågor till Marie Hälsans Verktygslåda, via Messenger eller mobil: 070-6905786. Hon hjälper er också med beställning av oljor.

Förskott för kursen till Anna senast 25/4 - BG nr 379-8956.

Kursen tar ca 6-7 timmar inklusive kort paus för lunch. (Ta med egen lunch. Kök med spis, ugn, micro och kylskåp finns i lokalen). Ta även med två handdukar (en stor och en liten), en filt och har ni egen massagebänk så är det toppen om ni har möjlighet att ta med den men annars så får ni låna.

Max 8 deltagare.

Ovanstående info gäller med reservation för felskrivning och ändringar som vi inte rår över just nu.