Hantverk & konst, Hälsa & välbefinnande

Retreathelg där du tillverkar din egen kvinnopall alt. förlossningspall


Välkommen till en kreativ och skön helg på Bygget i Gillhov den 12-14 november.
Träslödsläraren Anders Wännström och yogaläraren/doulan Christine Olsén håller tillsammans en retreathelg där du får tillverka en egen pall som du kan använda både för att göra s.k ”snippsauna” (ångbastu för underlivet) samt använda inför och under förlossningen om du är gravid. Pallen är även perfekt att sitta på när du tittar på tv, för att öka cirkulationen till höfter och underliv samt hålla igång magen.


Varvat med att tillverka pallen så är du välkommen att delta i sköna yogapass, massera och få enkel massage under pauserna, äta goda måltider och vistas i en vacker miljö. Möjlighet att basta finns för den som önskar. En kombinerad skapar- och retreathelg helt enkelt!


Datum och tid: Inchecking inkl kvällsfika på fredag 12/10 (du kan även komma lördag morgon om du föredrar det, vi startar kl. 9.30) och utcheckning på söndag vid 15-tiden.


Investering: 3500 kr, inkluderat måltider, logi i dubbelrum, yogapass och material för att tillverka pallen (en liknande pall kostar ca 7500 kr att beställa från en snickare).


Plats: Bygget i Gillhov (karta kommer i infobrevet)


Senaste dag för anmälan är fredag 5/11.Vid ev frågor kan du ringa:
Christine på 070-354 25 30
Anders på 070-671 99 45