Språk

Spanska är ett språk som talas i många olika länder i världen. Att lära sig grunderna i det spanska språket innebär en fantastisk möjlighet att ta del av ny kultur och göra nya bekantskaper!

I denna nybörjarkurs i spanska får du möjlighet att lära dig språket från början. Det största fokuset ligger på att kommunicera muntligt. Kursen riktar sig till dig som aldrig tidigare studerat spanska, eller som tidigare har studerat på en grundläggande nivå och vill repetera grunderna på nytt.

Dag och tid: Måndagar, 18.30-20.45. Kursen är planerad till hösten 2022, och startar vid full kurs.
Antal träffar: 5 stycken
Pris: 560 kronor + kursmaterial bestående av teoretisk lärobok (360kr). Det rekommenderas att köpa till den tillhörande övningsboken (195kr). Uppge i anmälan om du vill ha övningsboken.

Notera att kursmaterialet kommer fortsätta att användas i fortsättningskursen som startar efter nybörjarkursen har avslutats!

Ledare: Irene Nyqvist. Irene har studerat spanska på Escuela de Idiomas i Spanien. Hon drev sedan en restaurang i Spanien i sju år. Dessutom har hon studerat spanska på universitetet i Stockholm.

För bästa möjliga resultat rekommenderas närvaro på alla fem träffar, samt att man har möjlighet att avsätta lite tid för repetition mellan träffarna.

Anmälningsvillkor:
https://www.sv.se/om-sv/svs-anmalningsvillkor/

Frågor?
Maila oss gärna på are@sv.se eller ring oss på 0640 - 617 42.