Vill du lära dej att konservera dina egna grönsaker, soppor och kött?
Vi träffas under helgen 15-17 nov och lär oss historien om denna typ av konservering, vad finns på marknaden att köpa nu och vart köper man?
Vi går igenom olika recept, hur man pastöriserar samt viktiga praktiska tips.

KURSLEDARE
Steijn Voets, Bodsjö prästgård självhushåll.

KURSLOKAL
Revsunds hembygdsgård i Gällö

PRIS
950 kr tag med egen lunch så äter vi tillsammans

DATUM
Fredagen den 15 nov träffas vi kl 18:00 - 21:00 för teoretisk genomgång av hur det fungerar, vad behöver man och vad finns på marknaden.
Lördag är tiden 10:00 - 16:00 och söndag 10:00-14:00 då kommer vi att gå igenom olika recept, praktisk arbete med hela konserveringsprocessen, hur man pastöriserar samt viktiga praktiska tips.

Välkommen med din anmälan här eller med mail till ulrika.karlsson-thalen@sv.se