Hälsa & välbefinnande

För dig som är, eller har varit, utmattad (samt ni som påverkas av långtidscovid/postcovid) och vill träffas i en lugn, öppen och välkomnande miljö där du kan få stöd under din återhämtningsresa.

Tillsammans skapar vi plats för återhämtning och utveckling genom lugna rörelser inspirerade av yoga, djupavslappningsövningar och en gruppdialog.

Under vår gruppdialog (så kallad cirkel) får du både chans att ta del av andras erfarenheter, dela med dig dina egna och få kunskap och verktyg för att kunna påverka din livssituation och din återhämtning.

Det spelar ingen roll i vilken skede du är i din utmattning, alla är välkomna.

Du kan dela upp betalningen, skriv bara det i meddelanderutan.

Ledaren Ashley är professional stresscoach, cirkelledare, yoga- och meditationsinstruktör. Hon kommer från USA och har undervisat i yoga och meditation i över 13 år. Den här tvåbarnsmamman driver verksamheten StressResilient där hon stödjer, inspirerar och utbildar individer att skapa hållbara och väl fungerande liv genom kurser, workshops, samtal och cirklar. Med sin akademiska bakgrund inom kommunikationsteori och som diplomerad stress- och avspänningspedagog brinner Ashley för personlig utveckling och mänskligt välbefinnande.


Ashley Renlund
Stresspedagog
www.stressresilient.se
ashley@stressresilient.se
+460763205075