Hantverk & konst

Våga Vilja teckna!…och skapa om och nytt av det som ”inte blev något alls".

Workshopen vänder sig till dig som vill våga vilja teckna och börja se möjligheter i det ”misslyckade" – att väcka, våga tro på och släppa fram den kreativa lusten. Workshopen är främst tänkt för ungdomar och vuxna (barn ”har” det redan!).
Tillsammans upptäcker vi vad vi vill våga göra. Både från grunden och vartefter – och vad vi kan göra sen, med det vi egentligen kanske skulle vilja kasta.
Ledaren visar hur man enkelt gör, och kan ändra en enkel kolteckning (skiss) av ett ansikte eller figur från ett uttryck till ett helt annat.
Och hur vi jobbar vidare med exempelvis lim och pastellkritor på våra kasserade bilder – de som ”inte blev något". Välkommen!
Vi håller till i en inspirerande miljö på Kyrkås Kulturgård, en levande lantgård med upplevelser för alla sinnen. Läs mer på https://www.kyrkaskulturgard.se

150 kr inklusive fika och material. 100 kr för barn upp till 16 år.

:::::::::::::::
Vid fysiska träffar gäller följande:
• Delta endast om du är helt symtomfri.
• Om du tillhör en riskgrupp eller är 70 år och äldre, avråder vi dig från att delta i verksamheten just nu.
• Håll minst 2 meters avstånd till varandra, även i pauser.
• Tillämpa god handhygien. Hosta och nys i armvecket.
• Undvik dela material med andra (rengör ofta ev delat material)
• Var hellre extra försiktig än oförsiktig.

Vi öppnar med försiktighet upp för fysiska träffar. Vi gör en noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheters rekommendationer och anvisningar. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer angående de rådande omständigheterna för smittorisk och anpassar vår verksamhet. Vi fortsätter gärna också med folkbildning digitalt eller på distans, och de grupper som kan träffas med fördel utomhus.
Information om eventuella ändringar kring arrangemang uppdateras på vår webbplats och på facebooksida. Om du känner dig sjuk ska du stanna hemma. Om du tillhör riskgrupp eller är 70 år och äldre avråder vi dig från att delta i verksamheten just nu. Detta utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida: folkhalsomyndigheten.se
Hör av dig till oss på kontoret vid frågor.