Tillbaka

Inspirationsföreläsning med Daniel Mendoz

Välkomna till en besjälad föreläsning med inspirerande ord när Daniel Mendoza delar med sig av sitt sätt att välja se på livet, kärleken, medveten optimism och vad det kan ge i vardagen!

Daniels föreläsning handlar om hans resa från landsbygden i Uruguay, via flyktinghem i Paraguay till en kyrka i Rio Janeiro vidare till en flyktingförläggning i Moheda, till studier på Handelshögskolan i Stockholm, arbetet inom finanssektorn, grundandet av Good News Magazine som nådde över 200000 läsare och framgångarna med sin debutroman Den Enda. Men framför allt om det som för honom är det viktigaste av allt: Att vara en pappa. En resa kantad av extremt våld, övergrepp och mörker men också av hopp, framtidstro och massor av kärlek. En föreläsning om att följa sitt hjärta, om att aldrig ge upp sina drömmar och om vikten av att fokusera på godhet, lyfta fram positiva nyheter och om varför det inte är naivt att vara snäll. 

Har ni möjlighet så ta gärna del av hans bok och titta in på hans hemsida innan föreläsningen. 
http://www.danielmendoza.se
Under kvällen får ni gärna ta med frågor eller tankar som ni vill ta upp och dela med er av eller diskutera. 

Efter föreläsningen stannar Daniel Mendoza en stund för boksignering av senaste boken Den enda och försäljning och ni bjuds på gott & hälsosamt fika.

ANMÄLAN 
Anmälan görs till Studieförbundet Vuxenskolan i Åre senast 14/11. 
Vid ev. senare anmälan, eller frågor, kontakta Lisa Tangen, Spiragården 070-642 65 85.

PRIS är inklusive fika!

Varmt välkomna önskar 
Spiragården Åre i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

Fotograf Pernilla Danielsson

Läs mer och anmäl här