Tillbaka

Vi söker ny verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare till SV


Drivs du av att ge andra människor möjlighet att utvecklas? Har du intresse och erfarenhet av bildning och kultur?

Sök tjänsten som Verksamhetsutvecklare hos SV Jämtlands län!

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Som verksamhetsutvecklare på SV arbetar du med att skapa och arrangera lokal folkbildningsverksamhet i form av studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Du utvecklar kontakter med cirkelledare, deltagare, föreningar och myndigheter samt har ansvar för den ekonomi och administration som hör till verksamheten. Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar, men också mycket samarbete med övriga medarbetare på avdelningen i Jämtlands län, totalt ca 17 st.


I rollen som verksamhetsutvecklare har du möjlighet och utrymme att vara innovativ och nytänkande inom ramen för strategiskt uppsatta mål. Rollen ställer krav på att du är kommunikativt skicklig och att du kan bygga hållbara relationer genom tillit och förtroende. Att du har förmåga att lyssna in och se andras potential är centralt. Du behöver även vara trygg i ditt personliga ledarskap och kunna ta ansvar för att strukturera, prioritera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig som har:
-Samhällsengagemang och erfarenhet av föreningsliv
-God organisations– och samarbetsförmåga och kan arbeta proaktivt och problemlösande     
-God digital kompetens                                                                          -God erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete                                  
-Kunskaper/erfarenhet av funktionsvariations- och integrationsfrågor är meriterande                     
-Stort nätverk och erfarenhet av folkbildningsarbete är särskilt meriterande.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 75% med inledande provanställning i 6 månader. Vi arbetar med målstyrd arbetstid som kan innefatta arbete vissa kvällar och helger. Tillträde efter överenskommelse.
Du kommer arbeta huvudsakligen i Östersunds kommun på vårt kontor på Litsvägen 22.

Från tillträdesdagen och t.o.m. maj 2020 finns möjlighet att utöka tjänstgöringsgraden till 100% via en visstidsanställning på 25% med samma arbetsuppgifter som huvudanställningen.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Vill du veta mer?
Du är välkommen att ringa Martin Björnwall som är rekryterande chef i SV Jämtlands län på 072-058 36 09 eller e-post: martin.bjornwall@sv.se eller Verksamhetsansvarig på Östersundskontoret, Annika Noaksson, på 063-10 62 26 eller e-post: annika.noaksson@sv.se

Facklig representant (Unionen): Gerd Larsson-Lundgren, 0642 -104 20

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till: rekrytering.jamtlandslan@sv.se

Sista ansökningsdag är 5/8- 2018.

 

Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.