Språk, Övrigt

Denna kurs ingår i statens satsning på arbetsmarknadsnära insatser på distans och är för dig som på grund av coronapandemins påverkan blivit, eller riskerar att bli, korttidspermitterad, varslad eller arbetslös.

I kursen går vi igenom olika affärssammanhang där vi lär oss användbara ord och fraser. Vi kommer även att öva på presentationsteknik och hitta metoder som bidrar till att du kan entusiasmera och locka åhörare i din presentation

BRA ATT VETA
Kursledaren informerar om hur ni kommer att gå tillväga och vilken plattform som används. Det kommer ett separat utskick via e-post med en länk till vår digitala plattform.

Du behöver ha en dator/telefon som är utrustad med kamera och mikrofon. Dessutom behöver du grundläggande kunskaper i vardagsengelska.
Kostnad för bok/material kan tillkomma
Kursen är kostnadsfri

LEDARE
Alexander de Freitas är svenskfödd men med dubbel nationalitet från det engelsktalande karibiska landet Trinidad och Tobago. Mellan 2010-2020 har han arbetat i Asien i en engelsk affärsmiljö. Han har även flera års erfarenhet från att utbilda asiatiska affärsmän i engelska.

FRÅGOR?
Kontakta Andréas Rydberg verksamhetsutvecklare: 0370 - 34 10 96 eller andreas.rydberg@sv.se
Startdatum: 6 sep
Veckodag: mån & tor
Tid: 13-16
Lokal: Götavägen 1 Värnamo (SV:s lokaler)