Afternoon tea

Afternoon tea

Mat & dryck

Hur också Indianerna har teet som en central rit i sitt liv, liksom Japaner och Kineser gör det på sitt sätt!! Det får du vara med om, smaka och se genom bildspel, från plantan till hälsan. I samarbete med Lysings glutenfria bageri.

INNEHÅLL
Allmänt om te / introduktion
Kina: Gong Fu ( te-beredning )
Japan: Cha - No - Yu ( te-cermoni ) Wabi-Sabi (te-sfären)
Indiansk: Yerba Mate ( te-bruk )
Yerba-Berry drickes-sätt med intention att närma sig Japan/Kina
Kvalitets-te häpnadsväckande påverkan på avkoppling och immunförsvar
Deltagarna erhåller tepresent efter avlagt "tetest"!!!

BRA ATT VETA
Tillägg för "materialkostnader ", te & kakor 60 kr, betalas på plats.

LEDARE
Berry Vuijsters, hans intresse för hälsan/traditionell kinesiskt medicin samt Zonterapi väckte nyfikenhet för te. Ett känt café på västkusten var under nästan 20 år populärt genom ett unikt te-koncept. Te-import från alla världsdelar med en Kinesisk mentor i Shanghai gav en genuin inblick i en 4000 årig te-tradition och spridning till tacksamma te-intresserade runtom i Sverige.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 0383-75 51 82
veronica.josefsson@sv.se