Hälsa & välbefinnande

Kursbeskrivning:
Aroma Yoga är ett lugnt, men väldigt effektivt yogapass där vi fokuserar på att balansera upp våra chakran i kroppen genom olika rörelser och med hjälp av eteriska oljor. Oljorna är av högsta terapeutiska kvalitet och smörjs på händerna under passets gång. De andas man sedan in samtidigt som vi fokuserar på aktuellt chakra. Det är ett väldigt avslappnande pass och välgörande för både kropp och själ. Passet kräver inga förkunskaper och passar alla. Kursledaren berättar allt du behöver veta under passets gång. Du som vill veta mer om de eteriska oljor som används eller få mer information om yogapasset får gärna höra av dig!

Material:
Om ni har egna mattor medta gärna dessa då antalet yogamattor för utlåning är begränsat (liggunderlag fungerar utmärkt som ett alternativ till yogamatta). Ta även med vattenflaska och en filt.

Kursen startar måndagen den 15/8 kl 18,45-19,45 och 10 gånger framåt.
Pris 795 kr

Kursledaren:
May-Lehn Johansson

Bra att veta:
För att säkra din plats måste du anmäla dig här på hemsida eller skicka SMS/ringa till Anette 070/431 39 31. Det går även lika bra att maila in anmälan till anette.bergkvist@sv.se. Kursen startar då vi fått tillräckligt många anmälningar. Anmälan till kurs med bestämt datum och kursledare är bindande, och du måste därför avanmäla dig senast en vecka efter kallelsen/fakturan skickats ut.