Dans

INNEHÅLL
Barnen får lära sig den klassiska balettens grunder, samt koordination, styrka, spänst och balans. Vi lär oss grundläggande arm- och fotpositioner, samt förflyttningsövningar och danskombinationer.

NIVÅ
Nybörjare/fortsättning

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Jazzdans, Streetdance, och Afropuls. "Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
9 ggr
Det är ingen dans på höstlovet v. 44

BRA ATT VETA
Bekväma kläder barnet kan röra sig i
Ta gärna med vattenflaska
Dansuppvisning: söndag 8 dec (Pigalle, Kulturhuset Nässjö)

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta helen.sandstrom@sv.se