Bara Dansa

Bara Dansa

Dans

INNEHÅLL

- För dig med stressrelaterade besvär och utmattningssymptom. -

För all klara stressiga perioder i livet behöver vi en jämnvikt mellan att vara aktiva och att vara i stillhet, mellan vakenhet och sömn och mellan fysisk aktivitet och vila. Här erbjuder vi ett danspass som fokuserar på rörelseglädje utan prestation. Vi kommer jobba med allt från pulshöjande dans till lugna avslappningsövningar.

FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare erfarenhet av dans krävs.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll v.44
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2. Om inte avanmälan inkommit kommer vi debitera kursavgiften.

LEDARE
Malin Thörnberg har gått Per-Brahes dansgymnasium, ITM:s danslinje i Huskvarna samt dansinstruktörsutbildning för " Dansa utan krav". Hon är även utbildad instruktör i Floorwork. Hon har en lång erfarenhet av undervisning med både barn och vuxna. Dans och undervisning är hennes passion och vi är mycket glada att hon sprider sina kunskaper och engagemang vidare hos oss på Studio 11.

FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se, 0704313902, växeln 036-190040