Dans

INNEHÅLL
På barndanslektionerna är det dansglädje, lekfullhet och fantasi som vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination. Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett flertal dansstilar - allt från hiphop till balett. Dansstegen anpassas efter barnens motoriska förmåga.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs!

ÅLDER/NIVÅ
Barnet bör vara minst 4 år eller fylla 4 år under pågående danstermin.

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Jazzdans, Streetdance, Barndans och Afropuls.
"Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 14 ggr
Dansuppvisning: söndag 8 dec.

ÖVRIGT
Disco på höstlovet v 44 för fk-åk 3 och åk 4-6.

BRA ATT VETA
Bekväma kläder barnet kan röra sig i, samt barfota eller någon typ av gymnastik-/danssko.
Ta gärna med vattenflaska
Fri parkering i anslutning till lokalen

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Uppge namn på familjemedlem resp kurs vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna (ej workshops) och går ej att kombinera.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: tel 0380–13140
eller danspedagog Helen Sandström, e-post: helen.sandstrom@sv.se