Barndans 4 år (födda 2014), studio11 Jönköping, VT-18

Barndans 4 år (födda 2014), studio11 Jönköping, VT-18

Dans

INNEHÅLL:
På barndanslektionerna är det dansglädje, lekfullhet och fantasi som vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination.
Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett flertal dansstilar - allt från hiphop till balett. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.
Barndans 4år medverkar i "Lilla showen" lördagen den 5 maj.

NIVÅ
4 år (födda 2014)

LEDARE
Alice Svensson och Elina Vingren

Alice studerar på Per Brahegymnasiet och har dansat sedan hon va liten. Hon har provat på flera olika dansstilar men dansar mest modernt, jazz och street. Alice har lång erfarenhet av att leda barngrupper då hon inom kyrkan har varit engagerad som ledare i barnverksamheten sedan flera år tillbaka.
"Dansen är något jag älskar, som ger mig väldigt mycket glädje, frihet och den får mig att må bra. Jag vill föra min dansglädje vidare och jag vill att barn redan tidigt ska få uppleva friheten i att röra på sin kropp till musik."

Alice undervisar i Barndans 4år, Barndans 5år, Dansmix 6 år, Dansmix 7-8 år

Elina studerar sista året på musikhögstadium. Hon har trots sin unga ålder lång danserfarenhet. ”Jag tycker verkligen om att få jobba med barn och älskar att komma på kreativa nya former för att lära och leda dans! Jag tycker det är viktigt med trivseln i mina dansgrupper, att inget barn ska känna sig obekvämt när den kliver in i danssalen. Jag brinner för att uttrycka mig rytmiskt med kroppen.”

Elina undervisar i Barndans 4 år, Barndans 5 år och Dansmix 6 år, Dansmix 7-8 år, Dansmix 8-10 år

BRA ATT VETA:
Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i. Barfota är att rekommendera.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2.

ÖVRIGT
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll på Sportlovet (v.7) Påskafton (v.13) samt Påsklovet (v.14).
- Vi har 10% i syskonrabatt och 20% imängdrabatt (när du dansar två eller flera klasser hos oss). V.g uppge vid anmälan.


FRÅGOR
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: 036 - 19 00 40.
emma.green@sv.se