Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Tillsammans utforskar vi yogan på ett lekfullt och roligt sätt. Fokus på andning och spännande yogapositioner görs genom en saga som vi skapar tillsammans. Vi vet varje gång vart vi börjar men vi kommer aldrig veta vart vi slutar. I yogan finns inga prestationer, du är perfekt precis som du är. Detta vill vi förmedla till alla barn genom en inblick i yogans värld. Yogan hjälper barnen att släppa på stress och spänningar och erbjuder verktyg för att hantera starka känslor. Fysiskt ger yogan ökad kroppskännedom, styrka och flexibilitet.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
- Kursen har uppehåll vecka 44 (skollovet)
- Yogamattor finns att låna på plats.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Elin Mårtensson

"Jag vill genom yogan inspirera andra att uppnå sin fulla potential och bli en bättre version av sig själv. Att bli stärkt både fysiskt och mentalt genom att hitta en större balans i kropp och själ."

FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se, växel 036-190040