Hälsa & välbefinnande

INNEHÅLL

Här får barnen tid och rum till att bara få vara sig själva samt hitta sitt inre lugn och ro med hjälp av kreativa yogasagor. Vi använder oss av små enkla andningsövningar som är lätta att följa och göra till ”sina” när man behöver det. Samarbetsövningar, massage och skapande aktiviteter är också en del av yogastunden. Yogan hjälper barnen att släppa på stress och spänningar och erbjuder verktyg för att hantera starka känslor. Fysiskt ger yogan ökad kroppskännedom, styrka och flexibilitet.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!

- Yogamattor finns att låna på plats.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Elin Mårtensson

"Jag vill genom yogan inspirera andra att uppnå sin fulla potential och bli en bättre version av sig själv. Att bli stärkt både fysiskt och mentalt genom att hitta en större balans i kropp och själ."

FRÅGOR?
Kontakta anna.henningsson@sv.se, växel 036-190040