Breakdance - prova på kväll

Breakdance - prova på kväll

Dans

INNEHÅLL

VÄLKOMMEN att delta på vår "Prova-på-kväll" i Breakdance helt kostnadsfritt. För dig som vill prova på break. Nybörjare eller van dansare spelar ingen roll, alla är välkomna!

BRA ATT VETA
- HELT GRATIS!
- 18.00 - 19.00 (11-13 år), 19.00 - 20.00 (14-16 år)
- Kom ombytt
- Vi kommer hålla till i Prolympias gymnastiksal, ingång via studio11
- Fri parkering finns i anslutning till lokalen

LEDARE:
Kastriot "Kalle" Morina har tidigare jobbat som fritidsledare men jobbar nu som verksamhetsutvecklare inom dans och musik för Studieförbundet Vuxenskolan i Halland. Han ansvarar bl.a. för deras fina Dansstudio i Halmstad där de skapat en bra mötesplats för unga med dansinriktning.
Kalle har en lång bakgrund som breakare och hållit på i nästan 20 år.

"Det startade i Halmstad för mig med dansen och sedan gick det vidare och jag gick med en dansgrupp från Danmark, efter ca 8 år så gick jag med en annan grupp från Malmö (De La Kings) Med dessa grupper har jag varit med och vunnit ett antal SM-titlar och andra tävlingar. Jag har turnerat runt om i världen genom min dans som tex Holland, Belgien, Kina, Tyskland mm, där har vi utfört olika dansföreställningar och även tävlat. Jag har även suttit jury vid olika danssamanhang.
Idag stöttar jag ungdomar med sin dans i Halmstad, jag tycker om att jobba som en slags ungdomscoach och vill gärna fortsätta göra det framöver."