Mat & dryck

INNEHÅLL
Under kursen kommer du att få tillverka en ganache (chokladfyllning), gjuta i chokladskal, locka, doppa i choklad och dekorera. Jag visar även temperering. Du kommer tillverka 20 praliner som du sedan får med hem.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Anna-Karin Weichelt, Chokladkällan

Lör 7 november Kl. 09-12
1 gång / 600 kr. Fika ingår.
Vid avbokning senare än en vecka, debiteras halva kursavgiften

VIKTIG INFORMATION
För anmälan och mer information: info@chokladkallan.se, 073-053 47 54
Vid avbokning senare än en vecka debiteras halva kursavgiften.
OBS! EJ WEBBANMÄLAN!

FRÅGOR?
Kontakta reka.tompa@sv.se eller ring 036-190040

Läs mer om kurserna på http://odestugu.se/?page_id=2077

Vill du hyra Bagarstugan?
Vi tar emot grupper för bakning och pizzabak. Det är en populär aktivitet för såväl arbetslag, släktkalas & kompisgäng. För mer information kontakta Nils-Erik Andersson 036-940 25.