Dans

Jazzdansen har inslag från många olika delar av världen. Jazzen ligger ofta till grund för koreografier i musikaler, musikvideor och scenshower. Dansen är dynamisk och bygger på koordination, smidighet och rytm. Dansformen utvecklas ständigt och alla ledare har sin egen stil så som; traditionell, show, funk eller lyrisk jazz.

I DEN HÄR KURSEN
Kommer deltagarna utmanas i tekniker de inte tidigare mött och fördjupa sig i det de redan kan. Detta är en grupp för seriösa dansare som vill utvecklas inom dansen och förfina sin teknik.
Kursen kommer vila inom jazzdansen men deltagarna kommer även själva kunna påverka vilka stilar de vill lära sig mer om.

ANMÄLAN AV DELTAGARE UNDER 18 år
Enligt svensk konsumentlagstiftning ska man vara 18 år för att anmälda sig till arrangemang på sv.se.
Fyll därför i målsmans personnummer och uppge sedan barnets fullständiga barn och personnummer i meddelandefältet.
SV behöver barnets fullständiga personnummer för att kunna bedriva folkbildningsverksamhet i Sverige.
Läs mer om Studieförbundet Vuxenskolans integritetspolicy och GDPR på vår hemsida www.sv.se/dataskydd

BRA ATT VETA
Ha mjuka kläder du kan röra dig lätt i, samt ett par inneskor eller annan dansko och en vattenflaska!
Den här kursen vänder sig till dig som är ungdom eller vuxen, du ska vara minst 14 år, uppåt finns ingen gräns. Du bör ha dansar i flera år tidigare då kursen håller en avancerad nivå.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Matilda Dotzek har tidigare jobbat som danslärare i sju år och har även varit utbildad Zumba instruktör (fitness-instruktör) lika länge. Hon har tidigare varit aktiv inom Vetlandarevyn som dansare och koreograf. Hon har utöver Vetlandarevyn jobbat med MOJ entertain och Nathalie Lindberg under Vetlandafesten 2017 och 2018. Hon har även spelat Sharpay i teatertolvans uppsättning av High School Musical (2016).

FRÅGOR?
Kontakta: Matilda Dotzek, Verksamhetsutvecklare, matilda.dotzek@sv.se