Dans

INNEHÅLL
Dans för föräldralediga mammor och pappor! Dansen riktar sig till dig som är vuxen, men bebisar kan vara med i bärsele eller ligga på filt på golvet. Vi provar olika dansstilar, t ex Jazz och Street. Lugnt tempo med lagom volym. Välkommen att träffa andra föräldralediga och få rörelse på köpet. Vi anpassar nivån efter gruppens önskningar och dagsformen på barnen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

ÅLDER/NIVÅ
Vuxen

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Stepp, Danspuls och Afropuls.
"Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 14 ggr
Följande datum och veckor HT-20 är dansverksamheten inställd:
Höstlovet, vecka 44

BRA ATT VETA
Bekväma kläder att röra sig i, barfota eller någon typ av danssko
Ta gärna med vattenflaska
Fri parkering i anslutning till lokalen

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.
Mängdrabatt: Vi erbjuder 25 % för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och får 25 % på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna (ej workshops) och går ej att kombinera.

FRÅGOR?
Kontakta Therese Fröberg, verksamhetsutvecklare, therese.froberg@sv.se eller 070 431 39 12.