Dans

OBS! Vi skjuter fram starten för danskursen pga för få anmälda. Vi erbjuder prova-på-tillfälle 31/1 kl 16.00, och hoppas kunna starta 7/2.

INNEHÅLL
Ett glädjefullt pass utan några hopp. Du får testa på olika sorters dans t.ex. Jazzdans, Modern dans och Afrikans dans. Vi dansar till varierande musikstilar från olika decennier.
Passet innehåller även styrka och stretch.

NIVÅ
Seniorer
Inga förkunskaper krävs!

LEDARE
Amanda Lindberg
Amanda är en dansglad tjej som har dansat sig genom livet sedan hon var liten. Hon har dansat allt från Balett till Hiphop. Hon kommer ursprungligen från Nässjö där hon under många år tränade och tävlade i dansgruppen ”Invasion”.
"Det roligaste med att undervisa är helt klart att föra över lyckan i dansen till eleverna samtidigt som vi tillsammans utvecklas."


UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 ggr

Följande datum och veckor VT-19 är danskurserna inställd:

* Sportlov (v.7)

* Påsklov (v.16)

* Skärtorsdag (18/4)

* Långfredag (19/4)

* Påskafton (20/4)

* Påskdagen (21/4)

* Annan dag påsk (22/4)

* Valborgsmässoafton (30/4)

* Första maj (1/5)

* Kristihimmelsfärdsdag (30/5)

* Nationaldagen (6/7)


BRA ATT VETA
Bekväma kläder du kan röra sig i, barfota alt dansskor med delad sula.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.

Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs(gäller enbart danskurserna). Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga. Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan! Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: tel 036–190040 eller maila anna.lindekrantz@sv.se