Dans

INNEHÅLL
På barndanslektionerna är det dansglädje, lekfullhet och fantasi som vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination. Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett flertal dansstilar - allt från hiphop till balett. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs!

ÅLDER/NIVÅ
5 år (året du fyller)

DANSLEDARE
Milda Lindekrantz & Tora Abrahamsson

Milda har studerat teater på gymnasiet och har medverkat i ett antal musikaler, teaterproduktioner och filminspelning. På fritiden tävlar Milda i cheerleading och har många års erfarenhet. Hon håller även på med musik och sång.

Tora har studerat samhäll på Per Brahegymnasiet i Jönköping. Hon har dansat dancehall och har även gått dans som individuellt val i tvåan på gymnasiet. Där fick hon prova på flera olika dansstilar. På fritiden tycker hon om att umgås med familj och vänner.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 ggr
Följande datum och veckor HT-19 är danskurserna inställd:
Höstlovet

BRA ATT VETA
Bekväma kläder barnet kan röra sig i, barfota.


ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs(gäller enbart danskurserna). Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga. Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan! Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?

Kontakta Anna Lindekrantz, anna.lindekrantz@sv.se eller Studieförbundet Vuxenskolan: tel 036–190040