Dansmix 6-7 år, studio11 Tranås, HT-18

Dansmix 6-7 år, studio11 Tranås, HT-18

INNEHÅLL
Under lekfulla former provar vi olika dansstilar såsom Streetdance, Jazzdans, Balett och Modernt. Barnen får utveckla sin motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

NIVÅ
6-7 år (födda 2011-2012)

LEDARE
Amanda Lindberg
Amanda är en dansglad tjej som har dansat sig genom livet sedan hon var liten. Hon har dansat allt från Balett till Hiphop. Hon kommer ursprungligen från Nässjö där hon under många år tränade och tävlade i dansgruppen ”Invasion”.
"Det roligaste med att undervisa är helt klart att föra över lyckan i dansen till eleverna samtidigt som vi tillsammans utvecklas. Vi kommer ha SÅ roligt ihop!"

Elza Vrazalica
Elza är en dansande tjej från Tranås. Hon har tidigare erfarenhet inom dansstilen streetdance, vilket också är en av stilarna hon kommer undervisa i på studio11.
"Jag vill undervisa och dela med mig av glädjen jag känner när jag dansar. Jag vill helt enkelt se andra uppleva hur kul det är att dansa!"

BRA ATT VETA
Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i. Barfota är att rekommendera.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta måste du avanmäla dig före kurstillfälle nr. 2.

ÖVRIGT
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll på novemberlovet v. 44
- Vi har 10% i syskonrabatt och 20 % i mängdrabatt (när du dansar två eller flera klasser hos oss). V.g uppge vid anmälan.


FRÅGOR
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan:
bodil.nordgren@sv.se
0140 – 37 55 60