Dans

INNEHÅLL;
Under lekfulla former provar vi olika dansstilar såsom Streetdance, Jazzdans, Balett och Modernt. Barnen får träna motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs!

ÅLDER/NIVÅ
För dig som går i åk 1-3.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 ggr
Följande datum och veckor HT-19 är danskurserna inställd:
Höstlov

BRA ATT VETA;
Bekväma kläder och barfota eller gympaskor/dansskor
Första gången får föräldrar gärna följa med in i danssalen.
Ingång till danssalen Grenna Kulturgård, från torget via porten "Italiensk glass".

LEDARE;
Milda Lindekrantz & Tora Abrahamsson

Milda har studerat teater på gymnasiet och har medverkat i ett antal musikaler, teaterproduktioner och filminspelning. På fritiden tävlar Milda i cheerleading och har många års erfarenhet. Hon håller även på med musik och sång.

Tora har studerat samhäll på Per Brahegymnasiet i Jönköping. Hon har dansat dancehall och har även gått dans som individuellt val i tvåan på gymnasiet. Där fick hon prova på flera olika dansstilar. På fritiden tycker hon om att umgås med familj och vänner.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs(gäller enbart danskurserna). Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga. Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan! Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: tel 036–190040