Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Under lekfulla former provar vi olika dansstilar såsom Streetdance, Balett och Modernt. Barnen får träna motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

ÅLDER/NIVÅ
Åk 3-5 . Detta är en kurs för såväl nybörjare som för dig som dansat någon/några terminer innan.

DANSLEDARE
Tove Brolin är en positiv och glad tjej från Mariannelund som har dansat sedan barnsben och har gått Studio 11s dansledarutbildning. Hennes vision är att lära ut dans på ett roligt och kreativt sätt.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
I höst dansar vi 12 gånger med uppehåll på skolornas lov och eventuella röda dagar.

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, barfota eller en liten nätt danssko, ta gärna med er vattenflaska.
Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLAN
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Lena lena.algeskar@sv.se eller telefon 0704- 31 39 38