Dans

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Vi provar på olika dansstilar såsom Streetdance, Jazzdans, Balett och Modernt. Barnen/ungdomarna får träna motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

ÅLDER/NIVÅ
Åk 4-6, Detta är en kurs för nybörjare och för dig som dansat någon/några terminer innan.

DANSLEDARE
Tilda, Tindra och Nicolina har alla dansat länge hos oss och varit med i flera olika kompisgrupper. Efter att ha gått en dansledarutbildning genom oss förra våren så tog de steget och blev ledare. De har varit mycket uppskattade av både barn och föräldrar.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
I vår dansar vi 14 gånger sammanlagt med uppehåll på lov och röda dagar.
Ingen vanliga dansklasser följande dagar och veckor för 2019 (för att kunna gör andra aktiviteter tex workshops och läger) Självklart kan man göra avvikelser om det passar gruppen!
• Sportlov (v.7)
• Påsklov (v.16)
• Valborgsmässoafton (30/4)

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, barfota eller en liten nätt danssko, ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs.(gäller enbart danskurserna) Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Cecilia Liljeblad, Verksamhetsutvecklare, 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se