Dans

Dans på studio11

INNEHÅLL
Ett pulshöjande danspass med många upprepningar. Vi dansar med inspiration från olika dansstilar tex latin, jazz, reaggaeton. dansglädje, kondition och koordination i ett paket.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs

ÅLDER/NIVÅ
Ungdom/vuxen. Passar alla som vill kombinera dans och kondition.

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Jazzdans, Streetdance, Barndans och Afropuls.
"Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 ggr

BRA ATT VETA
Bekväma kläder du kan dansa i, nätt gymnastiksko och vattenflaska.
Parkering på platser märkta för besökare vid Svartågården eller vid gamla stationsbyggnaden snett emot Svartågården.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en danskurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse ca en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta Anett Olsen 0381 - 63 89 10, anett.olsen@sv.se